WhatsApp Hesabı Nasıl Silinir Resimli Anlatım

0
whatsapp hesabı silme
whatsapp hesabı silme

WhatsApp gizlilik politikasını değiştirdi ve şimdi Facebook ve ilişkili şirketleriyle veri paylaşımını zorunlu kılıyor. Hareket, Facebook’un tüm platformlarında reklamları uyarlayabilmesi için WhatsApp’ta yaptığınız şeyler hakkında daha fazla veri elde etmesinin bir yolu olarak tasarlandı. Öyleyse whatsapp business hesap silme yada WhatsApp hesabı nasıl silinir ve neden bunu yapmayı düşünmeniz gerektiğine bir göz atalım.

WhatsApp Hesabı Neden Silinir?

WhatsApp, 2016’da Facebook ile benzer bir veri paylaşım politikasına sahipti, ancak kullanıcıların bundan vazgeçme seçeneği vardı. Bu artık mevcut değil; Yeni hizmet şartlarını kabul etmezseniz, 8 Şubat’tan sonra WhatsApp’ı kullanamayacaksınız.

WhatsApp Hesabı

Bu yüzden Facebook ile veri paylaşmak istemiyorsanız hemen WhatsApp hesabınızı silmelisiniz. Facebook, verilerimize güvenilemeyeceğini defalarca gösterdi ve yeni şartlar altında, profil bilgileriniz, IP adresiniz, telefon rehberiniz, uygulamanın kendisinden teşhis verileri dahil olmak üzere WhatsApp’tan birçok veri alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !   Netflix CFO'su, reklam destekli bir plana "asla asla deme" diyor

Yani bu, WhatsApp hesabınızı silmek için herhangi bir zaman kadar iyi bir zaman. Hizmet, Hindistan ve Brezilya da dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesindeki önemli kamu hizmetleriyle amansız bir şekilde bağlantılıdır ve bu bölgelerde hizmetten kurtulmak mümkün değildir. Ancak WhatsApp’ı çok kullanmadığınız bir durumdaysanız hesabınızı silmeyi ciddi olarak düşünmelisiniz. Bunu yapmak istiyorsanız, WhatsApp hesabı nasıl silinir aşağıda açıklanmıştır.

Whatsapp Hesabı Silme

  1. Uygulama çekmecenizden veya ana ekranınızdan WhatsApp’ı açın.
  2. Sağ üst köşedeki üç dikey noktaya dokunun.
  3. Ayarlar’ı seçin.
  4. Hesap’a dokunun.
  5. Hesabımı sil’e dokunun.
  6. Telefon numaranızı girin.
  7. Hesabımı sil’e dokunun.
  8. whatsapp tamamen silme konusunda bir nedene ihtiyacı var. Burayı donatın.
  9. Hesabımı sil’e dokunun.
  10. Son kez Hesabımı sil’e dokunun.

Dördüncü kez Hesabımı sil’i seçtikten sonra, WhatsApp hesabınız nihayet silinecektir. WhatsApp daha sonra, Google Drive’a yedeklenmiş tüm veriler de dahil olmak üzere hesabınızla ilişkili tüm verileri sunucularından temizler. WhatsApp’ı tekrar kullanmak istiyorsanız hesabınızı sıfırdan kurmanız gerekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz