Telegram’da Profil Resmi Nasıl Gizlenir?

0
39
telegram profil resmi gizleme
telegram profil resmi gizleme

İnternetin kullanımı veya çevrimiçi kombinasyonu her zaman güvenli ve özel olmalıdır. Telegram, profil resmi diğerlerinden gizleme özelliğini etkinleştirdi. Bu yeni Telegram’ın gizlilik özelliği, profil resmi diğer kullanıcılardan veya gruplardan gizlemenize olanak tanıyan seçenekler ve özelleştirmeler sunar. Hem Android hem de iOS için seçenekler mevcuttur. İşte bunu etkinleştirmek için adımlar. Yeni gizlilik özelliği ile sadece profil resimlerinizi gizlemekle kalmaz, aynı zamanda Telegram uygulamasını kullanırken numaranızı gizleyerek güvenliğinizi de sağlayabilirsiniz.

Gizlilik ayarlarındaki kontroller, kişileri seçerek veya herkesten gizleyerek profil fotoğraflarınızı kimden gizlemek istediğinizi seçmenize olanak tanır. Profil fotoğrafı iOS’ta nasıl gizlenir: Telegram’da profil fotoğraflarınızı devre dışı bırakma özelliği iOS’ta da etkinleştirildi. iOS’taki arayüz Android’den biraz farklı olduğundan, adımlar işlemi basitleştirmeye yol açar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !   Tik Tok’tan Nasıl Para Kazanılır?

Telegram Profil Resmi Gizleme

Android’de

  1. Android telefonunuzda Telegram uygulamasını açın.
  2. Sol üst köşedeki hamburger menüsüne tıklayın.
  3. Mevcut seçeneklerden Ayarlar’ı seçin.
  4. Şimdi Gizlilik ve Güvenlik’e tıklayın ve Profil Fotoğrafları’na dokunun.
  5. Profil resminizi yalnızca kişilerinizin görmesini istiyorsanız, Kişilerim olarak ayarlayın.
  6. Telegram profil resminizi belirli kişilerden gizlemek istiyorsanız, İstisna ekle altında Asla izin verme’ye dokunun ve kişileri veya grupları seçin. Bitti düğmesini tıklayın.

Profil Resmi

iOS’ta (iPhone/iPad)

  1. iPhone veya iPad’inizde Telegram uygulamasını açın.
  2. Sağ alt köşedeki Ayarlar’a tıklayın.
  3. Bir sonraki ekranda Gizlilik ve güvenlik üzerine dokunun.
  4. Profil fotoğrafı’na dokunun.
  5. Profil resminizi yalnızca kayıtlı kişilerinizin görmesini istiyorsanız, Kişilerim’i seçin.
  6. Telegram profil fotoğrafınızı birinden gizlemek istiyorsanız, İstisnalar altında Asla paylaşma’ya dokunun ve gizlemek istediğiniz kişileri seçin.
  7. profil resminiz.
  8. Bitti’yi tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz