Facebook Profili Nasıl Özel Yapılır?

0
Facebook Profili Nasıl Özel Yapılır
Facebook Profili Nasıl Özel Yapılır

Gelecekte göndereceğiniz her şeyi engellemenin hızlı bir yolu, varsayılan paylaşım seçeneğinizi Herkese Açık yerine Arkadaşlar olarak ayarlamaktır. Bu değişikliği yaparsanız paylaşımlarınızı sadece arkadaşlarınız görecektir. Facebook hala dünyanın en büyük sosyal medya platformu. Ancak arkadaşlarınızla veya iş arkadaşlarınızla ağ oluşturmak için kullanışlı olsa da, kişisel bilgilerinizi düşündüğünüzden daha fazla tutar. Ve doğru gizlilik ayarlarına sahip değilseniz, bu kişisel bilgilerin çoğu herkese açık olarak ifşa edilebilir. Bu yazıda size Facebook profili nasıl gizli yapacağınızı öğretmeye çalışacağız.

Facebook’un bilgilerinizi sattığı reklamcıları ve diğer dış şirketleri kontrol edemeseniz de, diğer Facebook kullanıcılarının siz istemediğiniz sürece bilgilerinizi görmemesini sağlamanın yolları vardır.

Profilinizi Facebook’ta Nasıl Gizli Yaparsınız?

Facebook Profilinizi Nasıl Özel Hale Getirirsiniz?

  1. Bilgisayarınızdaki herhangi bir tarayıcıyı açın ve Facebook.com’a gidin.
  2. Hesabınıza giriş yapın.
  3. Sağ üst kısımdaki ters üçgene (Hesap Ayarları) tıklayın.
  4. Ayarlar’ı seçin.
  5. Soldaki “Ayarlar” menüsünde Gizlilik’i seçin. Bunu yaptığında sağdaki Gizlilik Ayarları ve Araçları bölmesi açılır.
  6. Artık farklı özellikler için gizlilik ayarlarınızı değiştirebilirsiniz. Ayarları gizlilik ihtiyaçlarınıza göre düzenleyin. Bunu yapmak için mavi Düzenle düğmesine (veya satırda herhangi bir yere) dokunarak gizlilik ayarlarınızı değiştirin.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !   Epic Games 60 TL Kupon Yüklü Hesaplar
Facebook Profili Özel Yapma
Facebook Profili Özel Yapma

Facebook Mobile’da Profilinizi Nasıl Gizli Yapabilirsiniz?

  1. Facebook’ta Ayarlar’ı açın ve Gizlilik Kontrolü’ne dokunun.
  2. Sol üst köşedeki, Paylaştıklarınızı kimler görebilir yazan kutuya dokunun.
  3. Devam’a dokunun.
  4. Sağdaki açılır seçeneklere dokunun ve ihtiyaçlarınıza en uygun gizlilik ayarını seçin. Ardından, alttaki İleri’ye dokunun.
  5. Şimdi, yayınladığınız içeriği kimlerin görebileceğini seçmek için sağdaki açılır seçeneklere dokunun.
  6. Son olarak, diğer kullanıcıları engelleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz